Реализация концепции fast track хирургии у пациенток гинекологического профиля в условиях университетской клиники - Симачева, С.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2014)
Запропонований комплекс заходів є одним з можливих шляхів реалізації концепції fast track хірургії при гінекологічних операціях. Подібний похід дозволяє домогтися ранньої реабілітації пацієнток, сприяє ранній (3 -5 діб) виписці, що несе в собі, безсумнівно, прямий економічний ефект і значно збільшує престиж лікуючого лікаря та медичної установи.