Классификация, этиология, патогенез и диагностика предрака и начального рака вульвы - Симачева, С.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2014)
В огляді висвітлені питання етіології та особливості патогенезу при злоякісних новоутвореннях вульви. Представлені переваги комплексної діагностики при дистрофічних захворюваннях, передраку та початковому раку вульви - флюоресцентная діагностика з препаратом аласенс і иммуногистохимический аналіз білків Ki-67 і р53.