Ефективність оверлейної структури однорангових файлообмінних мереж - Порєв, Г.В. (Наука та інновації, 2011)
Запропоновані показники ефективності оверлейної структури однорангової мережі з врахуванням специфіки функціонування файлообмінних мереж та використанням коефіцієнтів балансування поведінки вузла та відносної топологічної локальності.