Експертний висновок щодо проекту Закону України «Про ринок електричної енергії України» - Куцан, Ю.Г. (Электронное моделирование, 2016)
Представлений на експертизу проект Закону України «Про ринок електричної енергії України» (далі — Законопроект) належить до глобальних нормативно-правових актів, який повністю демонтує існуючу систему взаємовідносин між суб’єктами господарювання в енергетичній галузі України. Основним питанням, вирішення якого покладається на зазначений Законопроект, є створення ринку електричної енергії України, а саме, створення ринкових умов функціонування енергетичної галузі України на засадах балансування інтересів суспільства та суб’єктів господарювання різних форм власності.