Методично-апаратурна розробка для дослідження змочування твердих тіл низькотемпературними рідинами в земних умовах та при дії мікрогравітації на борту МКС - Габ, І.І.; Стецюк, Т.В.; Костюк, Б.Д. (Адгезия расплавов и пайка материалов, 2012)
Розроблено методику вимірювання крайових кутів змочування низькотемпературними рідинами твердих поверхонь неметалевих матеріалів та металів, як в земних умовах, так і в умовах мікрогравітації на борту МКС. Розроблено та виготовлено стенд для виконання досліджень за даною методикою.