Семінар з неруйнівного контролю - Посипайко, Ю.М.; Щупак, С.О. (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2015)
24–25 листопада 2015 р. в Києві проведено семінар «Неруйнівний контроль: стандарти, регламенти, сертифікація, випробування». Семінар організовано ТОВ «Діагностичні прилади» за підтримки Українського товариства неруйнівного контролю та технічної діагностики і Інституту електрозварювання ім. Є.О. Патона НАН України. Проходив він в рамках Міжнародного промислового форуму в Виставковому центрі на Броварському проспекті.