Ісламське суспільство та його вестернізація - Кушніренко, В. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2003)
Стаття присвячена розгляду проблеми вестернізації політико- правової системи в мусульманських країнах. Проаналізовано природу, тенденції та історичний розвиток цього феномена в контексті цінносних реалій ісламського суспільства.