Організація виробництва великогабаритних пластмасових сцинтиляторів для фізичних експериментів - Жмурін, П.М.; Бояринцев, А.Ю.; Клубань, М.О.; Мірошниченко, Л.О.; Федоров, С.М. (Наука та інновації, 2012)
Розроблено методику та відпрацьовано виробничий процес тонкого очищення технічного стиролу; показана доцільність використання мікрофільтрації сировини для отримання готового продукту високої якості. Процес тонкого очищення був впроваджений в технологію виробництва великогабаритних пластмасових сцинтиляторів з величиною прозорості не нижче 2,5 м.