Комп’ютеризована система для відбору та обробки сигналів магнітопружної акустичної емісії - Почапський, Є.П. (Наука та інновації, 2012)
Описані структура та принципи побудови основних блоків комп’ютеризованої системи, яка призначена для відбору та обробки інформації, представленої сигналами магнітопружної акустичної емісії. Розроблено системне програмне забезпечення. Наведені основні технічні характеристики системи.