Економіка України: інвестиційна привабливість і конвертація соціального капіталу - Ворона, В.М.; Піддубний, В.А. (Наука та інновації, 2013)
Рецензія на книгу В.М. Головатюка «Інвестиційна привабливість інноваційної сфери економіки України» (за наук. ред. д.е.н., проф. В.П. Соловйова. – К.: «Фенікс», 2012. – 364 с.).