Системний курс з політології - Пахарєв, А. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2004)
Рецензія на підручник: Політологія: Підручник для вищих навчальних закладів ІІІ – IV рівнів акредитації / За ред. проф. Ф. М. Кирилюка. - К.: Здоров’я, 2004. - 775 с.