Потенціал швидкості стаціонарного руху в каналі системи двох одиничних джерел - Стеценко, О.Г. (Прикладна гідромеханіка, 2016)
Одержано аналітичний розв'язок для потенціалу швидкості течії, генерованої стаціонарно рухомою системою двох одиничних джерел, симетрично розміщених відносно вертикальної площини симетрії каналу з прямокутною формою поперечного перерізу.