Система електрозабезпечення експериментального будинку типу 0-енергії (площею 300 м²) на основі використання відновлюваних і альтернативних джерел енергії - Басок, Б.І.; Бєляєва, Т.Г.; Божко, І.К.; Недбайло, О.М.; Новіков, В.Г.; Хибина, М.А. (Наука та інновації, 2015)
Наведено результати розробки та впровадження системи електрозабезпечення експериментального будинку типу 0-енергії на основі використання відновлюваних та альтернативних джерел енергії. Розроблено CDF-модель, за допомогою якої визначені оптимальні умови для розміщення вітрових енергетичних установок в межах забудови.