Осесимметричная задача теории упругости для бесконечной плиты с цилиндрическим включением при учете ее удельного веса - Попов, Г.Я.; Вайсфельд, Н.Д. (Прикладная механика, 2014)
Побудовано точний розв’язок задачі теoрії пружності для плити з циліндричним включенням при врахуванні її питомої ваги. Запропоновано метод, що базується на інтегральному перетворенні типу Вебера без використання представлення Папковича – Нейбера, що суттєво спростило розв’язок і дозволило його численну реалізацію з використанням останніх досягнень в обчисленні інтегралів, що містять сильно осцилюючі функції.