О влиянии стороннего тока на напряженное состояние ортотропной кольцевой пластины с ортотропной электропроводностью - Мольченко, Л.В.; Лоос, И.И.; Федорченко, Л.Н. (Прикладная механика, 2014)
Отримано розв’язок нелінійної задачі магнітопружності ортотропної кільцевої пластини з ортотропною електропровідністю. Наведено розв’язувальну систему нелінійних диференціальних рівнянь, яка описує напружено-деформований стан гнучких ортотропних кільцевих пластин. Розглянуто числовий приклад. Проведено аналіз напруженого стану гнучкої кільцевої пластини в залежності від сторонього струму.