Діагностична система бездротової передачі сигналів акустичної емісії для моніторингу об’єктів нафтогазового комплексу - Скальський, В.Р.; Почапський, Є.П.; Клим, Б.П.; Сімакович, О.Г.; Толопко, Я.Д.; Великий, П.П.; Долішній, П.М. (Наука та інновації, 2016)
Запропоновано структуру діагностичної 8-канальної системи бездротової передачі акустико-емісійної інформації під час моніторингу об’єктів тривалої експлуатації. Наведено результати розробки програмно-алгоритмічного забезпечення для апаратної частини системи і для персонального комп’ютера, який здійснює управління системою та постобробку акустико-емісійної інформації. Наведено основні технічні характеристики системи.