Організація серійного виробництва вітчизняного біологічно активного клею для використання в медицині - Лебедєв, Є.В.; Галатенко, Н.А.; Рожнова, Р.А.; Кулєш, Д.В. (Наука та інновації, 2016)
Розроблено новий вітчизняний біологічно активний медичний клей, призначений для імплантації та пластики дефектів м’яких тканин та кісток, склеювання або фіксації м’яких тканин та кісток, а також для прискорення процесу регенерації. Проведено комплексні медико-біологічні дослідження, доклінічні, клінічні та кваліфікаційні випробування, розроблено технічну документацію, проведено її реєстрацію/узгодження. В процесі виконання науково-технічного проекту організовано серійне виробництво клею медичного на базі відділу полімерів медичного призначення Інституту хімії високомолекулярних сполук НАН України.