О признании мировым научным сообществом результатов Института механики им. С.П. Тимошенко НАНУ - Гузь, А.Н. (Прикладная механика, 2015)
Стаття присвячена 100-річчю (1918 – 2018 рр.) Національної академії наук України (НАНУ) та Інституту механіки ім. С.П.Тимошенка НАНУ. Наводиться інформація про визнання світовим науковим співтовариством наукових результатів, які одержано вченими Інституту протягом часу його існування. Анонсується підготовка видання «Сучасні проблеми механіки» (в 3-х томах), присвяченого ювілею.