Вітаємо ювіляра! (Оптоэлектроника и полупроводниковая техника, 2016)
21 липня 2016 року виповнилось 90 років відомому вченому академіку НАН України, Заслуженому діячеві науки і техніки України, Лауреату Державних премій України та СРСР, доктору технічних наук, професору Сергію Васильовичу Свєчнікову.