Національна система загальнообов’язкового державного соціального страхування: сучасні проблеми та стратегія розвитку (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2007)
Огляд монографії: Лібанова Е. М., Новіков В. М., Макарова О. В., Садова У. Я., Андрусишин Н. І., Ге ра си мен ко Г. В., Курило І. О., Крючкова І. В., Лєвін Б. П., Логачова Л.М., Новак І. М., Позняк О. В., Ткаченко Л. Г., Шевчук П. Є., Григор’єва Л. О., Лукович О. В., Сіройч З. Національна система загальообов’язкового соціального страхування: сучасні проблеми та стратегія розвитку. – К.: Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2006. – 188с.