Розроблення фільтрів ультрафіолету з використанням методу математичного моделювання - Капустяник, В.Б.; Турко, Б.І.; Рудик, Ю.В.; Рудик, В.П.; Васьків, А.П.; Топоровська, Л.Р. (Журнал физики и инженерии поверхности, 2016)
За допомогою методу математичного моделювання визначено технологічний режим виготовлення фільтру ультрафіолетового випромінювання на основі плівки ZnO з оптимальними оптико-спектральними характеристиками.