Модель паралелізації невід'ємної факторизації розріджених матриць надвеликої розмірності - Насіров, Е.М. (Штучний інтелект, 2015)
У роботі описано побудову моделі паралелізації обчислення невід’ємної факторизації розріджених матриць надвеликої розмірності. Реалізації запропонованих моделей були порівняні в обробці надвеликої матриці.