Інтелектуальний персональний суперкомп’ютер для розв’язування науково-технічних задач - Хіміч, О.М.; Молчанов, І.М.; Мова, В.І.; Ніколайчук, О.О.; Попов, О.В.; Чистякова, Т.В.; Яковлев, М.Ф.; Тульчинський, В.Г.; Ющенко, Р.А. (Наука та інновації, 2016)
Розроблено новий вітчизняний інтелектуальний персональний суперкомп’ютер гібридної архітектури Інпарком_pg, призначений для математичного моделювання процесів в оборонній галузі, галузях машинобудування, будівництва тощо. Створено інтелектуальне програмне забезпечення для автоматичного дослідження та розв’язування задач обчислювальної математики з наближеними даними різної структури. Реалізовано прикладне програмне забезпечення для математичного моделювання задач у будівництві, електрозварюванні та процесах фільтрації.