До словника ситуаційного управління - Малишев, О.В. (Математичні машини і системи, 2017)
Огляд стану речей, пов’язаних з ситуаційним управлінням, зокрема, наукові публікації, відомості про практичне застосування тощо, приводить до висновку, що феномен ситуаційного управління потребує чергового систематичного розгляду. Спробу такого розгляду зроблено у даній роботі з урахуванням багатьох чинників. Результат розгляду оформлений у вигляді сукупності взаємопов’язаних термінів, що можуть застосовуватися у даній предметній області.