Формування нанорозмірних структур адсорбату у процесах конденсації з газової фази - Харченко, В.О.; Харченко, Д.О.; Кохан, С.В.; Яновський, В.В.; Дворниченко, А.В. (Наносистеми, наноматеріали, нанотехнології, 2016)
Проведено дослідження динаміки формування островів адсорбату у процесах осадження–конденсації з газової фази.