Проблеми українського націєтворення (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2004)
Рецензія на монографію: Крисаченко В. С., Степико М. Т., Власюк О. С. та ін. Українська політична нація: генеза, стан, перспективи / За ред. В. С. Крисаченка. – К.: НІСД, 2003. – 632 с.