Социологическая концепция гендерного конфликтогенеза - Шишкіна, Л.; Щербина, О. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2006)
Огляд книги: Коростылева Н.Н. Социологическая концепция гендерного конфликтогенеза. – М.: Спутник. – 2005. – 90 с.