Міжнародна науково-практична конференція “Людський розвиток в Україні: проблеми та перспективи” - Новак, І.М. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2006)
9 жовтня 2006 року в Києві відбулася Міжнародна науково-практична конференція “Людський розвиток в Україні: проблеми та перспективи,” організована Інститутом демографії та соціальних досліджень НАН України, Київським національним економічним університетом імені Вадима Гетьмана МОН України, Міністерством праці та соціальної політики України, Державним комітетом статистики України. Конференція була присвячена обговоренню сучасних проблем людського розвитку та соціальної політики, обміну результатами наукових досліджень і практичним досвідом з цих питань.