Двадцятий семінар: легенди та міфи Чорнобилю (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2006)
Огляд книги: Харитон Селден. Двадцатый семинар: легенды и мифы Чернобыля. – М.: Время. – 2006.