Современные тенденции и особенности рождаемости в Беларуси - Шахотько, Л.П. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2010)
У статті проведено професійний аналіз динаміки народжуваності у Білорусі. Розглянуті тенденції динаміки абсолютних та відносних показників, сумарних показників та показників підсумкової народжуваності. Виявлені основні причини тенденцій, які склалися. Визначено можливі напрями демографічної політики щодо підвищення народжуваності.