Прогнозування народжуваності сільського населення на основі імітаційної моделі - Рогожин, О.Г. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2010)
У статті розглянуто результати довгострокового (до 25 років) сценарного прогнозування режиму народжуваності сільського населення України. Прогноз розроблено на основі комп’ютерних експериментів з імітаційною моделлю соціально-економічного механізму формування медико-демографічної ситуації в українському селі.