Рецензія на монографію Охріменко О.О. Туристичний сегмент страхового ринку України: сучасні тенденції та технології розвитку - Попович, О.С. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2010)
Охріменко О.О. Туристичний сегмент страхового ринку України: сучасні тенденції та технології розвитку. – К.: Ін-т демографії та соціальних досліджень НАН України, 2008. – 502 с.