Статево-вікова структура населення с. Жуки городової сотні Полтавського полку в другій половині XVIII століття (за матеріалами сповідних розписів - Бороденко, О. (Краєзнавство, 2012)
У статті аналізуються особливості статевої, вікової та сімейної структур мешканців села Жуки другої половини XVIII століття за матеріалами сповідних розписів 1775 року.