Особливості механізмів регулювання розвитку інноваційної діяльності на регіональному рівні в Україні - Бойко, О.М. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
В теоретико-методологічному аспекті визначено поняття регіон. Визначено особливості механізмів регулювання розвитку інноваційної діяльності в Україні на рівні регіону.