Стан та напрямки активізації діяльності сучасних машинобудівних підприємств - Співак, А.О.; Співак, О.М. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
У статті досліджено стан та проблеми сучасного машинобудування. Відокремлено та розглянуто напрямки активізації діяльності сучасних вітчизняних машинобудівних підприємств.