Методи планування складових соціального потенціалу машинобудівного підприємства та їх удосконалення - Коваль, О.О. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
У статті розглянуто існуючі методи планування виробничо-господарської діяльності промислового підприємства, наведена коротка характеристика кожного методу. Розкрито сучасну методику практичної реалізації планів на машинобудівному підприємстві. Запропоновано вибір найбільш оптимального методу планування господарської діяльності машинобудівного підприємства.