Оптимізаційні моделі контролю ризиків на етапі збуту готової продукції підприємств - Оліфіров, О.В.; Стрижиченко, К.А. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
У статті акцентована увага на ризиках виробничих підприємств, що виникають на стадіях реалізації готової продукції. Запропоновано моделі визначення оптимальних комбінацій вживання протиризикових заходів.