Формалізація процесу ефективного формування та розвитку бізнес-стратегії підприємства в умовах конкуренції - Огліх, В.В.; Криворучко, С.П. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
Позначено питання розширення присутності підприємства на ринку, як проблему формування та розвитку бізнес-стратегії підприємства в умовах конкуренції. Здійснено її формалізацію, розглянуто існуючі методи її вирішення та запропоновано комплексний підхід до розв’язання поставлених задач.