Південно-Західні акціонерні товариства і цукробурякове виробництво в Київській, Волинській, Подільській губерніях: взаємовпливи розвитку - Кривопішин, О. (Краєзнавство, 2012)
У статті розкривається вплив Південно-Західних залізниць на прискорення розвитку цукробурякового виробництва в районах, прилеглих до обслуговування рейковим транспортом.