Соціальна та економічна складова ефективності використання території при забудові мікрорайону сучасного міста - Орлова, А. (Краєзнавство, 2012)
У статті висвітлюється історія розвитку міст України, розкривається поняття ефективності використання території і надано огляд наукових досліджень з даної проблеми. Аналізуються такі поняття, як містобудівний, соціальний та економічний ефекти при забудові мікрорайону.