Мусульманські святині Криму: походження та складові культу поклоніння - Соболєва, О. (Краєзнавство, 2012)
У статті на основі опублікованих джерел та польових досліджень автора розглянуто мусульманські святині Криму, звичаї кримських татар, пов’язані із паломництвом до місцевих святих місць. Наводиться класифікація мусульманських святинь відповідно до їх популярності, місця в сакральній ієрархії, їх походження, типу вшановуваних об’єктів.