Україна в глобалізованому світі (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2007)
10 травня, у зв’язку з Днем науки в Україні, Національна академія наук України, Національна бібліотека України ім. В. Вернадського та Інститут світової економіки і міжнародних відносин НАН України провели наукову конференцію „Україна в глобалізованому світі”.