Науково-документальна серія книг "Реабілітовані історією" у контексті діяльності Національної спілки краєзнавців України - Подкур, Р. (Краєзнавство, 2012)
У статті досліджуються політичні передумови появи видавничого проекту науково-документальної серії книг «Реабілітовані історією» та роль членів Національної спілки краєзнавців України у підготовці книг обласних томів.