Львівська канцелярія початку XVII ст. через призму просопографії - Гошко, Т. (Краєзнавство, 2012)
Рецензія на книгу: Петришак Б. «Лицар пера і каламаря» – писар міста Львова Войцех Зимницький (1583-1639 рр.). – Львів, 2011.