Холмщина і Підляшшя, Лемківщина в історичній пам’яті депортованих - Ярмоленко, М. (Краєзнавство, 2012)
Рец. на кн.: СавчукО. Своїсередсвоїх. ДепортаціїукраїнцівзХолмщинийПідляшшяу 1944–1947 рр. / О. Савчук. – Луцьк, 2012. – 240 с.; Ковальчук В., Стойкова Л. Злочини без кари / В. Ковальчук, Л. Стойкова. – К.: ТОВ «Український рейтинг», 2011. – 168 с.