Причорномор’я: засади сталого розвитку (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2003)
17 – 18 жовтня у Миколаївському державному гуманітарному університеті ім. П. Могили відбулася всеукраїнська науково-практична конференція „Політичні, соціально-економічні та етнонаціональні процеси у південному регіоні України”.