Соціально-психологічний вимір демократизації (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2003)
„Соціально-психологічний вимір демократичних перетворень в Україні” – науково-практична конференція на таку тему відбулась 18 листопада в Києві. Її організували й провели Український центр політичного менеджменту та Інститут психології ім. Г. Костюка Академії педагогічних наук України з нагоди 10-річчя лабораторії соціальної психології, що діє у складі Інституту.