Вийшов у світ № 2 журналу „Соціальна психологія” (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2003)
Друге число нового часопису вийшло у переддень науково-практичної конференції „Соціально-психологічний вимір демократичних перетворень в Україні”, яку провели Український центр політичного менеджменту та Інститут психології ім. Г. Костюка АПН України. Цей захід було писвячено 10-річчю діяльності лабораторії соціальної психології Інституту. На перших сторінках журналу вміщено коротку інформацію про доробок цього наукового підрозділу.