Альтернативні моторні палива - Ковтун, Г. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2005)
Розглянуто проблеми одержання альтернативних (не нафтових) моторних палив на основі вуглеводневих газів, синтез-газу, спиртів, етерів й естерів, водню та відновлюваної рослинної сировини (біопаливо).