Соціально-психологічні проблеми розробки та прийняття рішень (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2004)
ІІІ Міжнародна науково*практична конференція на таку тему відбудеться 24 – 25 лютого цього року в Києві. Її організатори – Міжнародна кадрова академія, Міжрегіональна академія управління персоналом, Академія педагогічних наук України, Інститут соціальної та політичної психології АПН України, Інститут психології ім. Г. Костюка АПН України, Товариство психологів України.